fbpx

Manager Connected Care

Manager Connected Care

Relaties met klanten onderhouden, nieuwe proposities ontwikkelen, consultants begeleiden om de volgende stap in hun carrière te laten zetten en meebouwen aan onze organisatie. Klinkt dit voor jou als de perfecte combinatie tussen management en sales? Lees snel verder!

Samen bouwen aan de toekomst

Wij zijn PinkRoccade Ziekenhuizen& Laboratoria, en wij zijn er om ziekenhuizen en laboratoria te ondersteunen bij hun IT-vraagstukken. Of het nu gaat om operationele, tactische of strategische vraagstukken, wij bieden consultancy en projectmanagement om deze op te lossen. Wij zijn gespecialiseerd in de domeinen EPD, Connected Care en Laboratorium IT en worden beschouwd als een gewaardeerde kennispartner op deze gebieden. Daarnaast bieden wij ook 24*7 ondersteuning aan bedrijfskritische applicaties waaronder LIMS van verschillende laboratoria in Nederland.

Bij PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria hechten we veel waarde aan eigen initiatief, kennisdeling, samenwerking, ontwikkeling en ambitie! Wij geloven dat deze waarden essentieel zijn om onze klanten de beste mogelijke oplossingen te bieden.

Wil je meer over ons weten? Neem dan vooral een kijkje op onze website!

Wat ga je doen als manager Connected Care?

Als manager Connected Care ben je verantwoordelijk voor de aansturing van +/- 10 consultants en hun presteren. Een mooie groep ambitieuze consultants waarvoor je ook HR zaken oppakt. Jouw doelstellingen zijn gekoppeld aan het presteren en de inzetbaarheid van jouw team. Talentmanagement is hierbij van belang.

Naast people management heb je ook een grote commerciële rol. Relaties met klanten onderhouden, meedenken in passende oplossingen voor de klant en het aanboren van nieuwe relaties zijn taken van jou als accountverantwoordelijke. Het ontwikkelen van (nieuwe) proposities, verantwoordelijkheid voor bijbehorende bedrijfsresultaten en financieel management behoren tot je taken. Jouw focus zal voornamelijk liggen op het domein van Connected Care. Thema’s als transmurale gegevensuitwisseling, eHealth en portalen vallen onder deze noemer. Het realiseren van groei van het domein, in aantal consultants en te realiseren omzet uit opdrachten, is een belangrijke verantwoordelijkheid van je.

Het management team Ziekenhuizen, waarin je terecht komt, bestaat uit de business unit manager, manager EPD, twee managing consultants (deels consultant, deels manager) en jijzelf. Het MT kenmerkt zich als transparant, ondernemend en doelgericht. Als lid van dit team krijg je de kans om invloed uit te oefenen op de koers van het bedrijf en mee te bouwen aan de toekomst.

Wat vragen wij van jou?

 • Aantoonbare affiniteit met de zorgsector (hart voor de zorg), ervaring in ziekenhuizen is een sterke pré;
 • Ervaring met ICT dienstverlening;
 • Ervaring met sales en het formuleren van gerelateerde doelstellingen;
 • Netwerk en aantoonbare resultaten in de zorgsector, ziekenhuizen is een pré;
 • Diepgaande ervaring met zorg kritische applicaties met bijvoorbeeld (EPD) en/of uitwisseling van medische gegevens;
 • Ervaring met aansturen van projecten/trajecten/teams/afdelingen;
 • 1 tot 2 jaar ervaring met het leiden van een team;
 • Je bent commercieel gedreven en resultaatgericht;
 • Een echte teamspeler;
 • Een drive om het beste uit mensen te halen;
 • 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Voldoe je niet aan alle punten, maar ben je toch enthousiast over de functie? Reageer dan alsnog! We bespreken graag jouw capaciteiten, competenties en mogelijke ontwikkelpunten.

Wat bieden wij jou?

De kans om je stempel te drukken op een groeiend bedrijf en mede de koers te bepalen

De mogelijkheid om jezelf door te blijven ontwikkelen; ontwikkeling staat bij ons centraal, ook voor jou.

Alle middelen om jouw werk goed uit te kunnen voeren, zoals leaseauto met tankpas, thuiswerkplek, laptop, telefoon;

Goede financiële extra’s zoals een bonusregeling passend bij jouw managementverantwoordelijkheden;

 Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een super goede pensioenregeling, 26 vakantiedagen (plus optie tot 12 extra dagen te kopen) en collectieve zorgverzekering;

Ben jij die resultaatgerichte en sales gedreven manager Connected Care?

Stel je dan voor aan Rahima Thielman (recruiter) door te solliciteren via onderstaande button. Wij nemen elke sollicitatie serieus en streven ernaar binnen 5 dagen een reactie te geven. Vragen over de vacature kun je telefonisch aan Rahima stellen (06-43392509) of via de mail: rahima.thielman@pinkzlc.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Ziekenhuizen) toesturen van cv’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Na afloop van de sollicitatieprocedure worden jouw gegevens binnen vier weken door PinkRoccade Ziekenhuizen en Laboratoria verwijderd. 

Over de vacature

 • Vaste aanstelling
 • 32 - 40 uur
 • Een goed salaris
 • Onbeperkt ontwikkelingsmogelijkheden
 • Opzetten van regio samenwerkingen wordt aangemoedigd

“Een keertje bellen?”

Rahima Thielman
Recruitment & HR

Graag meer informatie? Bel gerust met Rahima op 06 4339 2509
Of e-mail naar Rahima.Thielman@pinkzlc.nl
Liever teruggebeld worden? Vul dan ons terug-bel-formulier in

Bel mij terug

* Verplicht veld. Gegevens worden niet gedeeld met ‘derden’.

Contact

© Copyright PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria | Onderdeel van TSS | Privacy beleid