fbpx

Samen zorgen voor de beste gezondheid voor iedereen

Wat we doen

PinkRoccade Ziekenhuizen levert consultancy op het snijvlak van zorg en IT en is werkzaam in zowel ziekenhuizen als laboratoria. Wij brengen de werelden van medische zorg en informatietechnologie samen en weten alles van het EPD, eHealth-toepassingen en het LIS. Zo dragen wij bij aan optimaal functionerende zorgapplicaties en daarmee een betere zorg in de Nederlandse ziekenhuizen en laboratoria.

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers op vijf verschillende gebieden: advies, implementaties, functioneel en/of technisch beheer, testen & opleiding en optimalisatie. Afhankelijk van de wensen van ziekenhuizen bieden wij projectleiding, steken we de handen uit de mouwen bij implementaties, verzorgen we het beheer of nemen we de testcoördinatie op ons. Ondersteuning op tijdelijke basis of voor de langere termijn zijn beide mogelijk.

Wie wij zijn

We richten ons op het ziekenhuis en haar netwerk. Alles wat we doen, doen we samen met de zorgverlener voor de patiënt. Daarom stellen wij ons met onze adviezen en ons handelen onafhankelijk op en kiezen daarbij voor een verbindende positie. Dit vanuit de intentie de beste zorg mogelijk te maken. Ons streven is om concrete resultaten boven verwachting te leveren door die stap extra te zetten voor de beste kwaliteit. We bouwen aan langdurige relaties met duidelijke afspraken waarbij we openheid en eerlijkheid belangrijk vinden. Dit is voor ons professionaliteit. Continuïteit staat daarbij centraal: we zijn een betrouwbare partner, die altijd klaarstaat om te ontzorgen (24*7 daar waar dat nodig is). Vanzelfsprekend bewegen we dan ook snel mee met de trends en ontwikkelingen in de markt.

Onze pinkers zijn ambitieus. Gedreven om altijd onze grenzen en die van onze klanten te verleggen, door te optimaliseren, nieuwe uitdagingen te zoeken en op te pakken. Vanuit ons ondernemerschap durven we onze nek uit te steken, doelen te stellen, de confrontatie aan te gaan en hulp te vragen. Samen versterken en inspireren we elkaar door onze collegialiteit, kennisdeling en ambitie om te groeien. We dragen dagelijks bij aan de beste gezondheid voor iedereen en hebben daarnaast samen veel lol.

Wij leveren consultancy en projectmanagement voor IT vraagstukken op operationeel, tactisch en strategisch niveau voor ziekenhuizen en laboratoria. Voor het EPD, eHealth en laboratorium IT zijn wij kennis- en implementatiepartner. En zelfs marktleider op het gebied van dienstverlening rondom laboratorium IT.

Onze organisatiestructuur is gebouwd op de kennis en kunde van onze mensen. Met openheid, eerlijkheid en transparantie is er elke week een strategie stand-up waar iedereen bij kan aansluiten. Hierin bespreken we de voortgang van de strategische prioriteiten. Daarnaast werken wij met gildes: een groepje collega’s dat zich op één onderwerp focust en bijdraagt aan de doelstellingen van PinkRoccade Ziekenhuizen, zowel intern als extern. Daarnaast is er elk kwartaal een strategiesessie. Hier sluiten naast het MT ook de kartrekkers van de gildes, marketing en sales aan. Vanuit gildes en collega’s die tijdelijk geen opdracht bij een klant hebben, wordt gestructureerd gewerkt aan propositieontwikkeling en met behulp van focusgroepen worden onderwerpen uitgediept. Zo werken we met elkaar aan oplossingen voor een hoogstaande kwaliteit van zorg in Nederland, nu en in de toekomst.

Onderdeel van TSS

PinkRoccade Ziekenhuizen is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is een toonaangevend Europees bedrijf in ‘Vertical Market Software’. Alle onafhankelijke TSS-bedrijven zijn gespecialiseerde technologiebedrijven die software-gerelateerde bedrijfsoplossingen bieden voor hun specifieke markt. TSS-bedrijven zijn actief in verschillende sectoren, zo zijn ze actief in de zorg maar ook in lokale en centrale overheid, retail, financiële dienstverlening, juridische dienstverlening, landbouw en de vastgoedmarkt. TSS is op zich weer onderdeel van het beursgenoteerde Canadese Constellation Software Inc.

PinkRoccade Ziekenhuizen en uw privacy

PinkRoccade Ziekenhuizen hecht veel waarde aan het zorgvuldig omgaan met de persoonsgegevens die u met ons deelt. Meer informatie over ons privacybeleid leest u in onze privacyverklaring. Daarnaast geeft PinkRoccade Healtchare ook veel om de veiligheid van haar systemen, netwerk en producten. Wilt u een kwetsbaarheid melden? Bekijk hier onze vulnerability disclosure policy >

Transparant en betrokken

Wij zijn transparant in wat we doen, staan voor elkaar klaar en doen ons werk bevlogen.

Uitstekende knowhow dankzij kennisdeling

Wij delen veel kennis met elkaar en met onze klanten. Zo zijn we altijd up-to-date.

Betrouwbare en gedreven partner

Klanten weten wat ze aan ons hebben en waarderen onze mentaliteit van aanpakken.

Passie voor de zorg

Optimaliseren van de zorg, dat is waar we het voor doen. Niet voor de duur van ons project, maar voor de lange termijn.

50

jaren actief

8.1

gemiddelde
klantbeoordeling

114

verschillende
opdrachtgevers

14

laboratoria
die wij 24/7
ondersteunen

Benieuwd naar onze collega’s?

Hieronder een aantal van onze collega’s. Klik voor een volledig overzicht op bekijk het team.

Renate Steenvoorden

Meer informatie

Barry van den Broek - consultant PinkRoccade Ziekenhuizen

Barry van den Broek

Meer informatie

Kevin van Mil

Meer informatie

Blijf op de hoogte

Laat uw gegevens hieronder achter om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Bel mij terug

* Verplicht veld. Geen zorgen: uw gegevens zijn veilig. We sturen alleen als we informatie voor u hebben. Reken op maximaal 2 e-mails per maand.

Contact

© Copyright PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria | Onderdeel van TSS | Privacy beleid