fbpx

HiX expertise

Optimale inrichting van uw HiX-applicatie

Een optimale inrichting van uw HiX-applicatie draagt bij aan goede en  efficiënte zorg. In een tijd waarin we een hoge kwaliteit van zorg wensen, terwijl de kosten omlaag moeten, is slimme technologie en een juiste inzet daarvan van groot belang. Wilt u advies van onafhankelijke experts? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring in het implementeren en beheren van EPD’s, gecombineerd met gedetailleerde kennis van HiX en ziekenhuisprocessen, stelt ons in staat om onze klanten daar te helpen waar nodig.

Functionele en technische ondersteuning

Onze EPD-consultants zijn experts in zowel de functionele als technische aspecten van HiX. Met plezier ondersteunen we u bijvoorbeeld bij de implementatie van toepassingen en de aansluiting ervan op uw ziekenhuisprocessen. Ook migratieprojecten zijn bij ons in goede handen. U kunt erop vertrouwen dat data zorgvuldig wordt overgezet en de overgang naar een nieuwe versie soepel verloopt. Wilt u geen omkijken hebben naar het beheer van het EPD? Afhankelijk van uw wensen staan onze specialisten staan klaar om dit volledig of gedeeltelijk voor u te verzorgen.

Werkgroepen

Veel ziekenhuizen waarderen onze bijdrage in EPD-werkgroepen, waarin we meedenken over diverse onderwerpen: van medisch dossier en klinische processen tot facturatie en autorisaties. Wat zijn de behoeften en hoe richt je het EPD zodanig in, dat het gebruik ervan naadloos aansluit op het zorgproces? Onze diepgaande kennis van HiX komt nu goed van pas, en we staan klaar om u te ondersteunen. Kies voor onze expertise en ontzorg uzelf, zodat u zich kunt richten op wat het belangrijkst is: de beste zorg voor uw patiënten.

Meer EPD nieuws, cases en artikelen

Meer weten over onze EPD-dienstverlening? Hier leest u alle relevante nieuwsberichten, artikelen en ervaringen van klanten die u voor gingen.

Gepersonaliseerde filter - EPD tip 4 - PinkRoccade Ziekenhuizen - uitgelicht
Lijstsjablonen aanbieden - PinkRoccade Ziekenhuizen - EPD tip 2
Slimme standaard teksten in HiX - PinkRoccade Ziekenhuizen
Klantcase Diakonessenhuis preoperatieve screening - uitgelicht
Toestemmingsregistratie opt-in oplossing PinkRoccade Ziekenhuizen
ZRT Klantcase PinkRoccade Ziekenhuizen

“Ik sta voor u klaar”

Mitch Pelle
Manager EPD

Benieuwd naar ons? Bel gerust met Mitch op 06 4232 5659
Of e-mail naar mitch.pelle@pinkzlc.nl
Liever teruggebeld worden? Vul dan ons terug-bel-formulier in

Bel mij terug

* Verplicht veld. Gegevens worden niet gedeeld met ‘derden’.

Contact

© Copyright PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria | Onderdeel van TSS | Privacy beleid