fbpx

Vacature: IT consultant Lab (GLIMS/LabTrain/LABO)

IT consultant Lab

Word onderdeel van het grootste onafhankelijke Laboratorium IT consultancy bedrijf van Nederland! Wil jij samen met ons verantwoordelijkheid zijn voor kritische laboratoriumprocessen met impact op talloze patiënten?

Wat ga je doen als IT consultant Lab?

Als consultant ondersteun je laboratoria door de processen en het LIS (GLIMS, LabTrain, LABOSYS) te optimaliseren. In jouw rol weet jij de juiste stakeholders te identificeren, aan te spreken en de échte benodigde informatie naar boven te krijgen en houd jij je bezig met het ondersteunen van laboratoria rondom dagelijks beheer, migraties, updates en/of upgrades en los je incidenten op.

Daarnaast monitor je Laboratorium Informatie Systemen (LIS), middleware systemen en koppelingen. Je neemt deel aan projecten en/of maakt onderdeel uit van bestaande teams om hen te helpen met de uitdagingen die er liggen. Aan afwisseling geen gebrek, want vaak is het zo dat je twee opdrachten naast elkaar doet bij twee verschillende klanten. Als consultant zal je veel afwisseling ervaren want geen opdracht is hetzelfde. Bij opdracht X schakel je met beheerders binnen en buiten het lab en bij opdracht Y schakel je met directie en bestuurders of medische specialisten.

Een voorbeeld van hoe jouw dag eruit kan zien:

Geen dag is hetzelfde; de ene dag ben je bezig met zeer inhoudelijke complexe vraagstukken en de volgende dag ben je vooral bezig om analisten, artsen en/of klinische chemisch specialisten mee te nemen in oplossingsrichtingen of antwoord te geven op hun vragen.

Waar doe je dit allemaal voor?

De Diagnostiek heeft een sleutel rol in de Nederlandse zorg, waarbij wij als land het ons niet kunnen permitteren dat dit stil kom te vallen.

Jouw expertise zorgt ervoor dat de primaire Nederlandse diagnostiek kan blijven functioneren en verder geoptimaliseerd wordt. Zodat specialisten en verpleegkundige over de juiste informatie beschikken om iedere dag de juiste zorg te kunnen leveren. Als PinkRoccade Laboratoria dragen wij medeverantwoordelijkheid over 8 miljoen patiëntgebonden dossiers en bedienen wij meer dan 40 medische laboratoria.

Kennisdeling en ontwikkeling

Jouw kennis deel je daarnaast actief met collega’s en vice versa. Bovendien kun je je eigen kennis verbreden door bijvoorbeeld aan te sluiten bij een interne gilde (groep collega’s die zich op een intern of extern onderwerp focussen), door kennissessies bij te wonen en/of trainingen te volgen. Elk jaar zorgen wij vanuit PinkRoccade Laboratoria dat je de allernieuwste (software) trainingen krijgt om onze klanten te kunnen blijven ondersteunen en te adviseren. Daarnaast kan je ook unieke ontwikkelprogramma’s volgen voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. We geven je daarnaast graag zelf inspraak in welke trainingen jij en je collega’s nodig hebben om elke keer dat stapje extra te kunnen zetten voor klanten.

Waarom we dit doen zo? Stilstand is achteruitgang, wij geloven niet in beperkt opleidingsbudget, wij geloven in onbeperkt trainen.

Wat breng je mee?

Wij vinden het belangrijk dat je succesvol bent in je werk en dat je het bij ons naar je zin hebt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je:

  • Ten minste 3 jaar relevante werkervaring hebt, waarvan bij voorkeur minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie als IT-consultant in laboratoria;
  • Minimaal aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van en hands-on ervaring met IT en LIMS in een laboratoriumomgeving (minimaal 2 jaar ervaring);
  • Kennis van werk- en zorgprocessen in één of meerdere laboratoria: klinische chemie/hematologie en/of medische microbiologie (minimaal 2 jaar ervaring);
  • Bereid bent om te reizen. Je zult als consultant regelmatig op locatie zijn om je opdracht goed uit te kunnen voeren.

Wat bieden wij jou?

Naast goede primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden, bieden we je bovenal de kans om in diverse laboratoria en specialismes ervaring op te doen op het snijvlak van zorg & IT en echt het verschil te kunnen maken. Uiteraard is dit niet alles, we bieden je daarnaast het volgende:

Een salaris passend bij de functie en jouw ervaring;

Leaseauto;

Winstuitkering, facturabiliteitsbonus en 8% vakantiegeld;

Laptop en mobiele telefoon en bijbehorend abonnement;

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 vakantiedagen (plus optie tot 12 extra dagen te kopen), pensioenregeling, collectieve zorgverzekering.

Onbeperkt trainen, dus geen opleidingsbudget dat je beperkt in je ontwikkeling;

En daarbovenop de allerleukste collega’s die er zijn!

Wie is PinkRoccade Laboratoria?

PinkRoccade Laboratoria is de grootste aanbieder (en groeiende) op het gebied van medische laboratoria IT dienstverlening. Voor de komende tijd zien wij een belangrijke, toenemende verdere digitalisering (waaronder veel LIS implementaties) van o.a. GLIMS, Labosys, Laboratory Informatics en LabTrain. Ook besteden laboratoria steeds vaker het beheer uit. Dit betekent dat wij het technisch- en applicatiebeheer voor de laboratoria overnemen en 24*7 support leveren voor steeds meer laboratoria in Nederland. Als grootste onafhankelijke dienstverlener zijn wij nu dé partner voor de medische laboratoria en streven wij ernaar dit ook te blijven. Op het gebied van dienstverlening rondom laboratorium IT is PinkRoccade Laboratoria marktleider. Er ligt een sterke groei-ambitie voor dit onderdeel van ons bedrijf, waar je aan gaat meebouwen. Meer over onze missie en visie vind je op onze website.

Word jij hier enthousiast van?

Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met Rahima Thielman (Rahima.thielman@pinkroccade.nl | 06 4339 2509). 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Ziekenhuizen) toesturen van cv’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Na afloop van de sollicitatieprocedure worden jouw gegevens binnen vier weken door PinkRoccade Ziekenhuizen en Laboratoria verwijderd. 

Over de vacature

  • Vaste aanstelling
  • 32 - 40 uur
  • Een goed salaris
  • Ervaring opdoen in diverse laboratoria en specialismes
  • Onbeperkt trainen: geen opleidingsbudget dat jou beperkt in je ontwikkeling

“Een keertje bellen?”

Rahima Thielman
Recruitment & HR

Graag meer informatie? Bel gerust met Rahima op 06 4339 2509
Of e-mail naar Rahima.Thielman@pinkzlc.nl
Liever teruggebeld worden? Vul dan ons terug-bel-formulier in

Bel mij terug

* Verplicht veld. Gegevens worden niet gedeeld met ‘derden’.

Contact

© Copyright PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria | Onderdeel van TSS | Privacy beleid