fbpx

Traineeship Consultant Laboratoria

Traineeship Consultant Laboratoria

Ben jij (bijna) klaar met studeren en op zoek naar een uitdagende baan waarbij je impact kunt maken op primaire zorgprocessen? Of ben je net terug van een wereldreis en klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Dan is ons traineeship iets voor jou! In september 2024 starten we met een nieuwe groep trainees. Wil jij deel uitmaken van ons team en werken aan het verbeteren van de zorg? Solliciteer dan nu of meld je aan voor onze Meet & Greet!

Samen bouwen aan de toekomst

PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria levert consultancy op het snijvlak van zorg en IT. Wij brengen de werelden van medische zorg en informatietechnologie samen en weten alles van het elektronisch patiënten dossier (EPD), eHealth-toepassingen en laboratorium informatie systemen. Zo dragen we bij aan optimaal functionerende zorgapplicaties en daarmee een betere zorg in de Nederlandse ziekenhuizen en laboratoria.

We ondersteunen onze opdrachtgevers op vijf verschillende gebieden: advies, implementaties, functioneel en/of technisch beheer, testen, opleiding en optimalisatie. PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria is een organisatie die gestuurd wordt door de medewerkers. Eigen initiatief, kennisdeling, samenwerking, ontwikkeling en ambitie zijn dan ook kernbegrippen bij ons. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op onze website.

Wat ga je doen als consultant laboratoria?

Als IT consultant ondersteun je medische laboratoria in het efficiënter maken van zorgprocessen met behulp van laboratorium informatiesystemen (LIS) zoals GLIMS, Labosys en LabTrain. Qua IT component kun je denken aan werkzaamheden zoals het ondersteunen van laboratoria rondom het dagelijks beheer, projectleiding, testcoördinatie, bouwen van koppelingen en meewerken aan migraties, updates en/of upgrades. Het gaat om de combinatie van processen en IT, waarbij onze consultants verbinding maken tussen IT en de gebruikers.

Het traineeship

Het eerste jaar staat in het teken van jezelf ontwikkelen tot consultant. Je gaat dit traject aan met twee of drie andere young professionals. Hierdoor leer je van elkaar, ondersteun je elkaar en bouw je onderling en met je andere collega’s een band op.

De eerste maand volg je trainingen op het vlak van projectmanagement, persoonlijke ontwikkeling en IT- en consultancyvaardigheden. Na deze eerste maand ga je meteen bij je eerste opdracht aan de slag in of voor een ziekenhuis.

Gedurende het hele jaar volg je, naast je opdracht, nog verdiepende trainingen en word je begeleid door een buddy. Ook na dit eerste jaar blijf je jezelf ontwikkelen, trainingen volgen en gave nieuwe opdrachten doen. Wij vinden het belangrijk dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen in de richting waarin jij dit graag zou willen

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO/WO studie afgerond, bij voorkeur in de richting van gezondheidswetenschappen, medische informatiekunde, technische geneeskunde, biomedische wetenschappen, informatica/informatiekunde of organisatiewetenschappen;
 • · Passie voor de zorg.; je wil je inzetten om de ziekenhuiszorg in Nederland te verbeteren;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Bereid om te reizen naar verschillende opdrachtgevers in Nederland.
 • Interesse in IT;
 • Je zoekt een startersfunctie of traineeship en hebt geen tot weinig werkervaring;
 • Spreekt en schrijft goed Nederlands;
 • Het werken in diverse ziekenhuizen door heel Nederland lijkt je uitdagend en afwisselend; hybride werken in overleg met opdrachtgever;
 • Continu blijven leren en groeien vind je belangrijk en je ben bereid hier ook tijd in steken.

Wat bieden wij jou?

Een energiek team met veel collegialiteit en de mogelijkheid om een prominente rol te hebben in de ontwikkeling van onze organisatie! Maar natuurlijk ook:

Direct een vast contract;

Aanvangssalaris van € 2.600,- bruto per maand (Bij goed presteren is je salaris na 12 maanden €2.900 bruto per maand;

Leaseauto incl. tankpas;

Laptop, mobiele telefoon (eigen keuze) en bijbehorend abonnement;

Winstuitkering, facturabiliteitsbonus en 8% vakantiegeld;

Kansen & onbeperkte ontwikkelingsmogelijkheden;

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een super goede pensioenregeling, 26 vakantiedagen (plus optie tot 12 extra dagen te kopen) en collectieve zorgverzekering.

Werken in een omgeving waarin groei en ontwikkeling centraal staan;

Word jij hier enthousiast van?

Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met Rahima Thielman (Rahima.thielman@pinkzlc.nl | 06 4339 2509). 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Ziekenhuizen) toesturen van cv’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Na afloop van de sollicitatieprocedure worden jouw gegevens binnen vier weken door PinkRoccade Ziekenhuizen en Laboratoria verwijderd. 

Over de vacature

 • Vaste aanstelling
 • 40 uur
 • Aanvangssalaris van € 2.600,- bruto per maand (bij goed presteren na 12 maanden €2.900 bruto per maand)
 • Actief in ziekenhuizen en laboratoria door heel Nederland
 • Onbeperkte ontwikkelingsmogelijkheden

“Een keertje bellen?”

Rahima Thielman
Recruitment & HR

Graag meer informatie? Bel gerust met Rahima op 06 4339 2509
Of e-mail naar Rahima.Thielman@pinkzlc.nl
Liever teruggebeld worden? Vul dan ons terug-bel-formulier in

Bel mij terug

* Verplicht veld. Gegevens worden niet gedeeld met ‘derden’.

Contact

© Copyright PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria | Onderdeel van TSS | Privacy beleid