fbpx

Vacature: IT projectleider Laboratoria

IT projectleider Laboratoria

Wil jij onderdeel uitmaken van het grootste onafhankelijke Laboratorium IT consultancy bedrijf van Nederland? En wil je samen met ons verantwoordelijk zijn voor kritische bedrijfsprocessen met impact op meer dan 8 miljoen patiënten? Lees dan snel verder.

Samen bouwen aan de toekomst

PinkRoccade Ziekenhuizen is de grootste aanbieder en nog steeds groeiende op het gebied van medische laboratoria IT dienstverlening. Voor de komende tijd zien wij een toenemende digitalisering waaronder veel LIS implementaties van o.a. GLIMS, laboratory informatics en LabTrain. Ook besteden laboratoria steeds vaker hun beheer uit. Dit betekent dat wij het technisch- en applicatiebeheer voor de laboratoria overnemen en 24*7 support leveren voor steeds meer laboratoria in Nederland. Als grootste onafhankelijke dienstverlener zijn wij de partner voor de medische laboratoria, nu en in de toekomst.

PinkRoccade Ziekenhuizen is een organisatie die gestuurd wordt door de medewerkers. Eigen initiatief, kennisdeling, samenwerking, ontwikkeling en ambitie zijn dan ook kernbegrippen bij ons. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op onze website.

Wat ga je doen als IT projectleider?

Als IT-projectleider ben jij verantwoordelijk voor het op tijd en binnen budget afronden van projecten bij onze klanten, medische laboratoria. Hierin schakel je met stakeholders zoals de Raad van bestuur, directieleden en medisch specialisten en weet je hoe je met weerstand om moet gaan. Ook kan het zijn dat je als ad-interim manager wordt ingezet. Binnen ons laboratoriumteam neem je je collega’s mee in je ervaring en neem je een voorbeeldfunctie aan, waardoor collega’s zich aan je kunnen optrekken.

Daarnaast heb je een duidelijke visie over ontwikkelingen binnen de markt en stuur je mee aan de koers van ons bedrijf. Op het gebied van dienstverlening rondom laboratorium IT is PinkRoccade Ziekenhuizen marktleider.

Wat breng je mee?

Vooral passie voor de zorg en een flinke dosis energie om te helpen bouwen aan de beste gezondheid voor iedereen.

Tenminste 5 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 2 a 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie als IT-projectleider in laboratoria;

 • diepgaande kennis van laboratoriumprocessen en zijn keten en ervaring met laboratorium informatiesystemen (selectietrajecten, verandertrajecten en implementaties);
 • ervaring met aansturen van projecten / trajecten / teams / afdelingen;
 • de drive om mee te bouwen en bij te dragen aan de organisatieontwikkeling;
 • commercieel inzicht;
 • minimaal aantoonbaar HBO+/WO werk- en denkniveau;
 • spreekt en schrijft goed Nederlands;
 • bereidheid tot reizen. Je zult regelmatig op locatie zijn om je opdracht goed uit te kunnen voeren.

Wat bieden wij jou?

De kans om door heel Nederland ervaring op te doen binnen laboratoria op het snijvlak van zorg & IT. Maar ook:

Leaseauto;

Winstuitkering, facturabiliteitsbonus en 8% vakantiegeld;

Laptop en mobiele telefoon en bijbehorend abonnement;

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een super goede pensioenregeling, 26 vakantiedagen (plus optie tot 12 extra dagen te kopen) en collectieve zorgverzekering.

Groep enthousiaste collega’s die regelmatig bij elkaar komen voor leuke activiteiten;

Word jij hier enthousiast van?

Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met Rahima Thielman (Rahima.thielman@pinkroccade.nl | 06 4339 2509). 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Ziekenhuizen) toesturen van cv’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Na afloop van de sollicitatieprocedure worden jouw gegevens binnen vier weken door PinkRoccade Ziekenhuizen en Laboratoria verwijderd. 

Over de vacature

 • Vaste aanstelling
 • 32 - 40 uur
 • Een goed salaris
 • Actief in laboratoria en ziekenhuizen door heel Nederland – Hybride werken mogelijk in overleg
 • Onbeperkt ontwikkelingsmogelijkheden

“Een keertje bellen?”

Rahima Thielman
Recruitment & HR

Graag meer informatie? Bel gerust met Rahima op 06 4339 2509
Of e-mail naar Rahima.Thielman@pinkzlc.nl
Liever teruggebeld worden? Vul dan ons terug-bel-formulier in

Bel mij terug

* Verplicht veld. Gegevens worden niet gedeeld met ‘derden’.

Contact

© Copyright PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria | Onderdeel van TSS | Privacy beleid