fbpx

Barry vertelt..

Barry werkt inmiddels ruim 20 jaar bij Pink. Met toewijding en gedrevenheid is hij uitgegroeid tot een ervaren consultant met meerdere specialisaties. Lees snel verder!

Al meer dan 20 jaar PINK

In de wereld van de zorgconsultancy is het prettig om deel uit te maken van het team bij Pinkroccade ziekenhuizen/laboratoria. In deze column wil ik graag een inkijkje geven in mijn werk als consultant bij Pinkroccade, waarbij ik me met name wil richten op de volgende drie aspecten: ondersteuning en bouw op het gebied van Cloverleaf, het beheer van diverse laboratoriumsystemen, en de goede, collegiale, sfeer die we hebben met onze klanten.

Een van de hoekstenen van ons werk bij Pinkroccade is het leveren van ondersteuning en het ontwikkelen van oplossingen op het gebied van Cloverleaf. Deze krachtige integratiesoftware speelt een cruciale rol in het efficiënt laten functioneren van ziekenhuisinformatiesystemen. Het is een uitdaging om te werken aan projecten die de interoperabiliteit tussen verschillende systemen bevorderen en zo de zorgprocessen naadloos laten verlopen. Naast Cloverleaf bieden wij als PinkRoccade ook ondersteuning op het gebied van Mirth Connect.

Een ander fascinerend aspect van mijn werk als consultant is het beheer van diverse laboratoriumsystemen, zoals GLIMS en Labosys. Laboratoria zijn van onschatbare waarde voor het stellen van diagnoses en het monitoren van de gezondheid van patiënten. Het is een mooie taak om ervoor te zorgen dat deze systemen probleemloos functioneren en up-to-date blijven. Hierbij speelt niet alleen technische kennis een rol, maar ook het begrip van de specifieke behoeften en processen van een ziekenhuis of laboratorium.

Wat mijn werk bij Pinkroccade nog specialer maakt, is de relatie die we opbouwen met onze klanten. Onze collega’s bij de klant zijn meer dan alleen maar klanten; ze zijn partners met wie we samenwerken om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Onze benadering is niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk. Het is geweldig om te zien hoe onze klanten vertrouwen in ons stellen. De warme collegiale sfeer die ontstaat uit deze samenwerking maakt ons werk des te lonender.

Mijn expertise gaat verder dan bovenstaande; ik beschik ook over diepgaande kennis van data-analyse en rapportage. Met ervaring in tools zoals Cognos, SSRS (SQL Server Reporting Services), SSIS (SQL Server Integration Services), Jasper Reports en Power BI, ben ik in staat om gegevens te ontsluiten, te transformeren en om te zetten in waardevolle inzichten voor onze klanten. Dit stelt ons in staat om niet alleen efficiënter te werken, maar ook om data-gestuurde beslissingen te ondersteunen en de prestaties van zorginstellingen te verbeteren. Ik ben daarnaast ook betrokken geweest bij diverse EPD-migraties.

 

Enthousiast geworden?

Check onze vacatures en wellicht noem jij jezelf binnenkort ook een PINK’er.

Meer collega’s aan het woord

Andere ervaringen lezen? Klik hier voor meer verhalen.

Astrid vertelt..

Margo vertelt..

Barry vertelt..

Young professionals vertellen..

..Over het traineeship

Jean-Marc vertelt..

..Verschillende opdrachtgevers

“Een keertje bellen?”

Rahima Thielman
Recruitment & HR

Graag meer informatie? Bel gerust met Rahima op 06 4339 2509
Of e-mail naar Rahima.Thielman@pinkzlc.nl
Liever teruggebeld worden? Vul dan ons terug-bel-formulier in

Bel mij terug

* Verplicht veld. Gegevens worden niet gedeeld met ‘derden’.

Contact

© Copyright PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria | Onderdeel van TSS | Privacy beleid