fbpx

‘Met spoed beschikbaar’: 5 best practices

Download de Whitepaper nu!

3 juni 2022

In een acute zorg situatie is het belangrijk dat informatie direct beschikbaar is voor zorgverleners in de spoedzorg. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van de Acute Zorg Verwijzingskoppeling in HiX van Chipsoft. In maart 2021 is regio Zuidwest Nederland gestart met een aantal koplopersprojecten binnen het landelijke programma ‘Met spoed beschikbaar’ om de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) en de Spoedeisende Hulp (SEH) met elkaar te verbinden middels deze koppeling. PinkRoccade Ziekenhuizen begeleidt een aantal van deze (in 2022 nog lopende) projecten, waaruit best-practices zijn voortgekomen om tot een succesvolle implementatie te komen.

In deze Whitepaper hebben wij voor u de 5 best practices omtrent ‘Met spoed beschikbaar’ gebundeld. Handig om als naslagwerk erbij te houden of om door te sturen naar collega’s. Download hem hieronder!

Heeft u nog vragen naar aanleiding van de Whitepaper of wilt u vrijblijvend in gesprek over hoe wij uw organisatie kunnen helpen bij het inzetten van ‘Met spoed beschikbaar’? Neem dan contact op met Erik Buursink (Erik.Buursink@PinkRoccade.nl | 0643392871) of vul het contactformulier hieronder in.

Download:

Na het invullen van onderstaand formulier ontvangt u de Whitepaper in uw e-mailbox. Niet ontvangen? Vergeet niet uw spambox te controleren.

Meer nieuws lezen?

Meer weten over onze dienstverlening? Hier leest u alle relevante nieuwsberichten, artikelen en ervaringen van klanten die u voor gingen.

Blijf op de hoogte

Laat uw gegevens hieronder achter om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

* Verplicht veld. Geen zorgen: uw gegevens zijn veilig. We sturen alleen als we informatie voor u hebben. Reken op maximaal 2 e-mails per maand.

“Ik sta voor u klaar”

Renate Steenvoorden
Managing Director

Benieuwd naar ons? Bel gerust met Renate op 06 2732 1909
Of e-mail naar Renate.Steenvoorden@pinkzlc.nl
Liever teruggebeld worden? Vul dan ons terug-bel-formulier in

Bel mij terug

* Verplicht veld. Gegevens worden niet gedeeld met ‘derden’.

Contact

© Copyright PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria | Onderdeel van TSS | Privacy beleid