fbpx

HiX Mobile implementatie tips

Ondersteuning bij de implementatie van HIX Mobile in 4 fasen

26 maart 2019

De zorg gaat steeds sneller. Het is dan ook belangrijk informatie zo efficiënt mogelijk te kunnen inzien. HiX Mobile is hiervoor een goede oplossing. Tot op heden zijn er HiX Mobile apps ontwikkeld voor medisch specialisten, verpleegkundigen en CSA. Om te zorgen dat de zorgmedewerkers hier optimaal gebruik van kunnen maken helpt PinkRoccade met de implementatie en de instructie naar de gebruikers.

Door onze kennis van het HiX EPD en van HiX Mobile kunnen wij adviseren over de implementatie en u hierbij begeleiden. Door onze ervaringen weten wij veel over de verschillende soorten beleidsvormen die gebruikt worden in ziekenhuizen en zorgen wij dat de applicatie en uw beleid rondom Mobile Device Management (MDM)/Mobile Application Management (MAM), Bring Your Own Device en de HAS infrastructuur een match vormen.

Waar kunnen wij u bij helpen?

De implementatie van HiX Mobile verloopt in vier fases. Tijdens de verschillende projectfases bieden wij u passende ondersteuning. Hierbij kunt u denken aan projectmanagementtaken zoals het schakelen met alle betrokken partijen zoals de leverancier, ontwikkelaar en applicatiebeheer. Naast de ondersteuning die wij in het gehele project bieden zijn er specifieke mogelijkheden per fase van het project:

 • Voorbereiding
  Wij helpen u bij het analyseren van de eisen en wensen voor HiX Mobile in uw ziekenhuis. Daarnaast inventariseren wij het app-beleid van uw organisatie en geven wij advies over de technische en organisatorische planning.
 • Pilot (optioneel)
  Wij adviseren een pilot uit te voeren voor een groep voorlopers. Indien een pilot gewenst is ondersteunen wij uw organisatie hierin. Wij plannen de uitrol en testen de applicatie. Hierbij kijken wij naar de mogelijkheden om op te schalen, regelen wij de organisatorische aspecten voor opschaling en bereiden wij de beheerorganisatie voor.
 • Realisatie
  Door de implementatie van een nieuwe applicatie in uw ziekenhuis zullen er veel vragen ontstaan bij werknemers. Daarom informeren wij de gebruikers in het gebruik van HiX Mobile en ondersteunen wij hen tijdens het implementatietraject in het gebruik. Hiernaast kunnen wij de beheertaken op ons nemen om u volledig te ontzorgen.
 • Nazorg
  Ook na de implementatie van HiX Mobile kunnen wij het functioneel beheer organiseren. Ook kunnen wij u ondersteunen tijdens de evaluatie procedure en helpen wij met bijstellen waar nodig.

Wist u dat…

… Enterprise Mobility Management een belangrijke rol speelt wanneer u HiX Mobile in gebruik gaat nemen. Wij kunnen u hierbij ook ontzorgen.

Meer nieuws lezen?

Meer weten over onze dienstverlening? Hier leest u alle relevante nieuwsberichten, artikelen en ervaringen van klanten die u voor gingen.

Blijf op de hoogte

Laat uw gegevens hieronder achter om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

* Verplicht veld. Geen zorgen: uw gegevens zijn veilig. We sturen alleen als we informatie voor u hebben. Reken op maximaal 2 e-mails per maand.

“Ik sta voor u klaar”

Renate Steenvoorden
BU Manager Ziekenhuizen

Benieuwd naar ons? Bel gerust met Renate op 06 2732 1909
Of e-mail naar Renate.Steenvoorden@pinkzlc.nl
Liever teruggebeld worden? Vul dan ons terug-bel-formulier in

Bel mij terug

* Verplicht veld. Gegevens worden niet gedeeld met ‘derden’.

Contact

© Copyright PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria | Onderdeel van TSS | Privacy beleid