fbpx

ISO 27001 en ISO 9001 certificering

PinkRoccade Ziekenhuizen en Laboratoria behalen opnieuw ISO 27001 en ISO 9001

23 januari 2024

Veiligheid van uw gegevens en de kwaliteit van onze dienstverlening vinden we erg belangrijk. Daarom werken we iedere dag aan verbeteringen op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging. Wij zijn verheugd om te delen dat, na de verzelfstandiging van PinkRoccade Ziekenhuizen en Laboratoria, we de ISO 27001 en ISO 9001 certificaten hebben behaald. 

Deze ISO-normen zijn internationale standaarden voor de informatiebeveiliging en kwaliteit. Elk jaar controleert een externe instantie of wij nog aan de vereisten voldoen die de norm stelt, en toetst ons op meer dan 100 punten. Continue blijven verbeteren op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteit is hiervoor noodzakelijk. De toekenning van ISO 27001 en ISO 9001 is bewijs dat we aan deze standaarden voldoen. 

Meer nieuws lezen?

Meer weten over onze dienstverlening? Hier leest u alle relevante nieuwsberichten, artikelen en ervaringen van klanten die u voor gingen.

Blijf op de hoogte

Laat uw gegevens hieronder achter om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

* Verplicht veld. Geen zorgen: uw gegevens zijn veilig. We sturen alleen als we informatie voor u hebben. Reken op maximaal 2 e-mails per maand.

“Ik spreek je graag!”

Pieter-Bas Linnebank
Managing Director

Benieuwd naar ons? Bel gerust met Pieter-Bas op 06 4339 2841
Of e-mail naar Pieter-Bas.Linnebank@pinkzlc.nl
Liever teruggebeld worden? Vul dan ons terug-bel-formulier in

Bel mij terug

* Verplicht veld. Gegevens worden niet gedeeld met ‘derden’.

Contact

© Copyright PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria | Onderdeel van TSS | Privacy beleid