fbpx

Margo vertelt..

Margo begon vijf jaar geleden met ons Zorg & IT Traineeship, inmiddels is ze doorgegroeid tot Managing Consultant. Benieuwd naar haar verhaal? Je leest het hier.  

Vijf jaar een PINK’er

Als afgestudeerde in Gezondheidswetenschappen met een master in Global Health, kwam een carrière in de IT niet direct in mij op. Mijn studie richtte zich voornamelijk op preventie en het verbeteren van de volksgezondheid. Maar toen de mogelijkheid zich voordeed om bij Pink te starten met een traineeship als zorg- en IT-consultant, werd mijn interesse gewekt en zag ik dit als een kans om mijn horizon te verbreden. Ik besloot de uitdaging aan te gaan. Vijf jaar later kan ik met trots zeggen dat ik nog steeds blij ben met de keuze die ik destijds heb gemaakt. 

Gedurende de afgelopen vijf jaar heb ik het voordeel gehad om binnen te mogen kijken bij verschillende ziekenhuizen, waar ik hen heb ondersteund bij diverse uitdagingen en vraagstukken. Mijn eerste opdrachten waren omtrent het verbeteren van autorisaties in ziekenhuizen in Tiel en Zwolle. Na verloop van tijd verbreedde mijn focus naar medische dossiers en functieafdelingen, en werkte ik samen met de gebruikers aan procesverbeteringen in het werk. Zodoende heb ik in de jaren een brede kennisbank opgebouwd. 

Mijn huidige functie begon door ons buddy-systeem, een waardevolle manier van werken waarbij nieuwe Young Professionals een consultant uitkiezen als buddy. Na van meerdere collega’s buddy te zijn geweest, kreeg ik in september 2022 de kans om door te groeien naar de rol van managing consultant. In deze nieuwe functie vervul ik een gecombineerde rol, waarin ik niet alleen actief blijf als consultant, maar ook de verantwoordelijkheid draag voor het begeleiden van een team van consultants. Als manager help ik onze consultants tijdens hun ontwikkeling in hun loopbaan en ben ik tevens lid van het managementteam. 

Wat mijn functie zo interessant maakt, zijn de kansen voor groei en ontwikkeling. Ik werk samen met fijne collega’s waar ik veel van mag leren. De diversiteit aan opdrachten in verschillende ziekenhuizen biedt veel uitdagingen en mogelijkheden om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Het is super om te zien dat de contacten die ik heb opgebouwd, zelfs nadat ik een ziekenhuis heb verlaten, nog steeds waardevol zijn en dat mijn expertise gewaardeerd blijft worden door (oud) collega’s. 

Kortom, mijn vijfjarige reis bij Pink is een boeiend avontuur geweest waarin ik mijn passie voor gezondheidszorg heb weten te combineren met de wereld van IT en consultancy. Ik kijk met enthousiasme uit naar de toekomstige uitdagingen en kansen die op mijn pad zullen komen. 

Meer weten?

Ben je nou benieuwd wat het traineeship verder precies inhoudt en of dit iets voor jou is? Check de vacature of kom kennismaken tijdens een van onze meet & greets 

Meer collega’s aan het woord

Andere ervaringen lezen? Klik hier voor meer verhalen.

Astrid vertelt..

Margo vertelt..

Barry vertelt..

Young professionals vertellen..

..Over het traineeship

Jean-Marc vertelt..

..Verschillende opdrachtgevers

“Een keertje bellen?”

Rahima Thielman
Recruitment & HR

Graag meer informatie? Bel gerust met Rahima op 06 4339 2509
Of e-mail naar Rahima.Thielman@pinkzlc.nl
Liever teruggebeld worden? Vul dan ons terug-bel-formulier in

Bel mij terug

* Verplicht veld. Gegevens worden niet gedeeld met ‘derden’.

Contact

© Copyright PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria | Onderdeel van TSS | Privacy beleid