fbpx

Met Ommetje Bedrijven Challenge Stichting Matchis sponsoren

1500 uur en 45 minuten aan ommetjes!

9 april 2021

De afgelopen maand (maart 2021) hebben de collega’s van PinkRoccade Ziekenhuizen maar liefst 1500 uur en 45 minuten aan ommetjes gelopen! Zo hebben wij niet alleen de Hersenstichting geholpen maar ook een mooi bedrag voor Stichting Matchis bij elkaar gewandeld. Een prestatie waar we ons tot de laatste uurtjes voor hebben ingezet. 

Elk jaar kiezen wij, de collega’s van PinkRoccade Ziekenhuizen, gezamenlijk een goed doel om te steunen. Het liefst koppelen we daar een actieve actie aan zodat we meteen aan onze eigen gezondheid werken. Niet voor niets is onze missie samen te zorgen voor de beste gezondheid voor iedereen. Dit jaar konden we hierbij twee vliegen in één klap slaan. Door de ommetjes-app van de Hersenstichting te gebruiken steunden we hen, plus hoe meer uur we gezamenlijk zouden wandelen, hoe hoger de donatie voor Stichting Matchis zou zijn. Laat het maar aan de pinkers over om hier het maximale uit te slepen..!

Tot de laatste uren gestreden

De competitieve strijd begon al bij de aankondiging van de teams. Gedurende de maand werden regelmatig appjes over en weer gestuurd over aantal ommetjes die gemaakt waren, hoeveel punten er tijdens een ommetje behaald waren en ga zo maar door. Zelfs in de laatste uren zijn collega’s gaan wandelen om te zorgen dat we boven de 1500 uur uit kwamen. Dankzij het feit dat de avondklok op onze laatste wandel dag van 21.00 u naar 22.00 u ging hebben we het gehaald. Mooie bijkomstigheid is dat we de derde plek wisten te bemachtigen bij de Ommetje Bedrijven Challenge. Hier zijn we dan ook heel trots op.

Goed voor het moraal

De ommetjes hebben het moraal onderling een flinke boost gegeven. Met elkaar en tegen elkaar hebben we gestreden, is er gelachen en vindt iedereen het normaal als er tijdens een overleg gewandeld wordt. Vooral Pieter-Bas Linnebank is trots op ‘zijn’ unit en sprak deze mooie woorden tijdens een van zijn vroege ommetjes.

Al met al blikken we terug op een mooie actieve wandel-maand. Gezamenlijk hebben we totaal 1.500 uur en 45 minuten gewandeld in 2.709 ommetjes. Dit is gemiddeld 84,65 ommetjes per persoon, zo’n 2,7 ommetjes per dag. Samen hebben we hiermee 19.549 XP punten gescoord en zijn we op de derde plek geëindigd bij de Ommetje Bedrijven Challenge. Bovenal mogen wij nu €3.000,- doneren aan Stichting Matchis. Een prestatie waar we trots op zijn!


Deze actie is op de volgende kanalen verschenen:

Omroep Gelderland
Wandelnet

Meer nieuws lezen?

Meer weten over onze dienstverlening? Hier leest u alle relevante nieuwsberichten, artikelen en ervaringen van klanten die u voor gingen.

Blijf op de hoogte

Laat uw gegevens hieronder achter om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

* Verplicht veld. Geen zorgen: uw gegevens zijn veilig. We sturen alleen als we informatie voor u hebben. Reken op maximaal 2 e-mails per maand.

“Ik spreek je graag!”

Pieter-Bas Linnebank
Managing Director

Benieuwd naar ons? Bel gerust met Pieter-Bas op 06 4339 2841
Of e-mail naar Pieter-Bas.Linnebank@pinkzlc.nl
Liever teruggebeld worden? Vul dan ons terug-bel-formulier in

Bel mij terug

* Verplicht veld. Gegevens worden niet gedeeld met ‘derden’.

Contact

© Copyright PinkRoccade Ziekenhuizen & Laboratoria | Onderdeel van TSS | Privacy beleid